regio Umbria
Wijn & distilaten > Wijn per regio

Umbria is gelegen in Centraal Italia. De hoofdstad is Perugia.



Cantina Fratelli Pardi
Rode wijn, Sangiovese 70%, Sagrantino 15%, Merlot e Cabernet 15%.
Smaakvolle gerechten zoals risotto, tagliatelle, ravioli. Hoofdgerecheten roodvlees
Wijn beetje ouder, wild, spiesjes van gemengd vlees. Harde kazen, pecorino.
Smaakvolle gerechten zoals risotto, tagliatelle, ravioli. Hoofdgerecheten roodvlees
Wijn beetje ouder, wild, spiesjes van gemengd vlees. Harde kazen, pecorino.


Cantina Fratelli Pardi
Rode wijn, Sangiovese 70%, Sagrantino 15%, Merlot e Cabernet 15%.
Smaakvolle gerechten zoals risotto, tagliatelle, ravioli. Hoofdgerecheten roodvlees
Wijn beetje ouder, wild, spiesjes van gemengd vlees. Harde kazen, pecorino.
kleine fles 0.375 L
Smaakvolle gerechten zoals risotto, tagliatelle, ravioli. Hoofdgerecheten roodvlees
Wijn beetje ouder, wild, spiesjes van gemengd vlees. Harde kazen, pecorino.
kleine fles 0.375 L


Cantina Fratelli Pardi
Rode wijn, 100 % Sagrantino
Gerechten op basis van rood vlees en wild. Ideaal bij gebraden vlees, hazenhaas, gestoofd vlees gekookt in Sagrantino. Extra gerijpte harde kazen.
Gerechten op basis van rood vlees en wild. Ideaal bij gebraden vlees, hazenhaas, gestoofd vlees gekookt in Sagrantino. Extra gerijpte harde kazen.


Cantina Fratelli Pardi
Rode wijn, Sangiovese, Sagrantino
Bij smaakvolle vleesgerechten, rood vlees, wild, mixed gril
Bij smaakvolle vleesgerechten, rood vlees, wild, mixed gril


Cantina Fratelli Pardi
Rode wijn, Sagrantino
Gerechten op basis van rood vlees en wild. Ideaal bij gebraden vlees, hazenhaas, gestoofd vlees gekookt in Sagrantino. Extra gerijpte harde kazen.
Gerechten op basis van rood vlees en wild. Ideaal bij gebraden vlees, hazenhaas, gestoofd vlees gekookt in Sagrantino. Extra gerijpte harde kazen.


Cantina Fratelli Pardi
Rode wijn, Sagrantino
Gerechten op basis van rood vlees en wild. Ideaal bij gebraden vlees, hazenhaas, gestoofd vlees gekookt in Sagrantino. Extra gerijpte harde kazen.
magnum
Gerechten op basis van rood vlees en wild. Ideaal bij gebraden vlees, hazenhaas, gestoofd vlees gekookt in Sagrantino. Extra gerijpte harde kazen.
magnum


Cantina Fratelli Pardi
Witte wijn, Grechetto
Gegrilde vis of wit vlees. Gefrituurde groenten. Belgische mosselen.
Gegrilde vis of wit vlees. Gefrituurde groenten. Belgische mosselen.


Cantina Fratelli Pardi
Witte wijn
Trebbiano
Trebbiano


Cantina Fratelli Pardi
Witte wijn, Trebbiano
Carpaccio van vis of rauwe zeevruchten. Pastagerechten met vis. Hartige hoofdgerechten zoals gestoofde of gegrilde vis of wit vlees.
Carpaccio van vis of rauwe zeevruchten. Pastagerechten met vis. Hartige hoofdgerechten zoals gestoofde of gegrilde vis of wit vlees.


Cantina Fratelli Pardi
Dessert wijn (rood), Sagrantino
Rode vruchtentaartjes, droog gebak, chocoladetaart, blauwe en oude kazen. Na de maaltijd als genietwijn
Rode vruchtentaartjes, droog gebak, chocoladetaart, blauwe en oude kazen. Na de maaltijd als genietwijn


Cantina Fratelli Pardi
Spumante brut Trebbiano
De eerste mousserende wijn van het wijnhuis, Charmat-methode, de nieuwste creatie van Alberto Pardi, verkregen door rechtstreekse fermentatie van de Trebbiano Spoletino-most, een variatie voorzien in de DOC van de specificatie. Belangrijke bubbels voor deze eerste vintage, die zijn eigen karakteristieke tonen in het glas presenteert, met een strogele kleur, fijne en aanhoudende bubbels. Fris en droog, elegant in de neus, gekenmerkt door tonen van rijp fruit, mineraal.
De eerste mousserende wijn van het wijnhuis, Charmat-methode, de nieuwste creatie van Alberto Pardi, verkregen door rechtstreekse fermentatie van de Trebbiano Spoletino-most, een variatie voorzien in de DOC van de specificatie. Belangrijke bubbels voor deze eerste vintage, die zijn eigen karakteristieke tonen in het glas presenteert, met een strogele kleur, fijne en aanhoudende bubbels. Fris en droog, elegant in de neus, gekenmerkt door tonen van rijp fruit, mineraal.
