Welke wijn bij Ossobuco - Creazione

Ga naar de inhoud

Welke wijn bij Ossobuco

Wijn & distilaten > Welke wijn bij > Klassiekers
afbeelding ossobuco
Ossobuco
Ossobuco is een traditioneel Italiaans gerecht oorspronkelijk uit Milaan. Het is een stoverij van kalfsschenkel.
Aresca
Fratelli Aresca
Rode wijn, Barbera
Schitterende robijnrode kleur, geur is elegant, rijpe kersen en frambozen. De smaak is vol, elegant, met tonen van rood fruit en een elegante vanille afdronk.
voorgerechten op basis van vlees, gebraad en gemengd gekookt vlees.
Fratelli Aresca
Rode wijn, Barbera
wijn met een geweldige structuur, elegantie en een groot potentieel voor veroudering. Rode kleur, intens aroma met tonen van rijp rood fruit en tabak. De smaak is vol, rijpe kersen, tabak en een delicate kruidige afdronk.
Combineren: ideaal bij rood vlees en wild of genieten
Cantina Castelnuovo del Garda
Cignano
Tenuta Cocci Grifoni
Cantina Cignano
Rode wijn, 100 % Sangiovese
In de neus elegante sfeer van bloemen en rood fruit. Smaak droog, warm lichaam in een goede balans.
Combinaties: gegrild en geroosterd vlees.
Tenuta Cocci Grifoni
Rode wijn, 75% Sangiovese, 25% Montepulciano
In de neus overheersen rode bloemen en zomerfruit, pruimen en kersen met zachte oranje citrustoetsen. De smaak van de wijn is droog en fris met evenwichtige tannines. De afdronk is lang met mooie hints van rood fruit en citrus.
Salvadori
Cesare Salvadori
Rode wijn Sangiovese, Canaiolo Nero, Cabernet
Droog, juiste tannine en harmonieus.
WIJNARRANGEMENT: Het is een wijn die de hele maaltijd begeleidt. Goed met de meeste gerechten uit de Italiaanse keuken, van voorgerechten tot kaas, met pasta,
Cesare Salvadori
Rode wijn, Sangiovese, Canaiolo Nero, Cabernet
Droog, juiste tannine en harmonieus.
WIJNARRANGEMENT: Het is een wijn die de hele maaltijd begeleidt. Goed met de meeste gerechten uit de Italiaanse keuken, van voorgerechten tot kaas, met pasta,
Cesare Salvadori
Rode wijn, Sangiovese, Canaiolo Nero, Cabernet
Droog, juiste tannine en harmonieus.
WIJNARRANGEMENT: Het is een wijn die de hele maaltijd begeleidt. Goed met de meeste gerechten uit de Italiaanse keuken, van voorgerechten tot kaas, met pasta,
Cesare Salvadori
Rode wijn, Nero D' Avola
De structuur is vol en robuust, goede balans tussen alcohol en zachtheid. De afdronk is zeer persistent met lange en aangename smaken van zwarte kersen, bramen en pruimen, zeer zuiver.
WIJNARRANGEMENT: Ideale wijn bij carpaccio, wild en gebraden vlees in het algemeen, ook goed met oude kazen.
Cesare Salvadori
Rode wijn, 85 % Sangiovese, 10 % Canaiolo nero, 5 % Merlot
Vol en rond in de mond, met zachte tannines en een lange, fruitige, kruidige afdronk. In de neus hints van pruimen en bosvruchten.
WIJNARRANGEMENT: gebraad, gestoofd vlees en oude kazen.

Copyright Creazione 2016 - 2022

Terug naar de inhoud