Dal Maso - Veneto - Creazione

Ga naar de inhoud

Dal Maso - Veneto

Wijn & distilaten > Wijn per producent
Veneto
Dal Maso (klik op het logo voor meer informatie over het wijnhuis)
Dal Maso
Cabernet Sauvignon 50%, Cabernet Franc 50%
Geurig en geconcentreerd aroma van rood fruit, subtiel gekruid In de mond zacht, vol, met aangename zoete tannines
Gastronomie: Wild-en hoofdgerechten in het algemeen
Met enkele Vicentijnse gerechten ...Filet met kruiden, konijn in saus
Dal Maso
Rode wijn ,100 % Tai rosso
Intens, fruitig aroma met hints van wilde bessen en een aangename kruidigheid. Volle, harmonieuze, aanhoudende en volle smaak.
Gastronomie: uitgebreide voorgerechten, rood vlees, wild in het algemeen.
Enkele Vicentina-gerechten:
gegrilde salami, truffeltagliatelle, bonensoep, stoofpot
Dal Maso
Rode wijn ,100 % Cabernet Sauvignon
Dal Maso
Rode wijn, 100 % Merlot
Rassenaroma van bosbessen en bloemen, met een aangename vanilletoon.
Zachte en fluweelzachte smaak, met een rijkdom aan zoete en elegante tannines
Gastronomie: Wild en diverse rood vleesgerechten
Vicentijnse gerechten: Bigoli met eendsaus, haassoep, eend met kastanjes, gebakken houtsnippen
Dal Maso
Rode wijn, Cabernet Sauvignon 70%, Carmenére 30%
Hints van bessen, kruiden en vanille. Volle, lange en aanhoudende smaak met de juiste zuurgraad die zijn evenwicht tekent.
Gastronomie: Wild en diverse rood vleesgerechten
Dal Maso
Rode wijn, 100 % Tai rosso
Breed, elegant boeket met tonen van klein rood fruit. Volle, harmonieuze en aanhoudende smaak
Gastronomie: rood vlees, wild en wild in het algemeen,
Dal Maso
Rode wijn, Tai Rosso, Merlot, Cabernet Sauvignon, Carmenére
Kruidige geur, met een breed spectrum van fruitige geuren, variërend van zwarte bes tot rijpe braam. Elegante, fijne smaak, met zeer dichte en aanhoudende tannines
Gastronomie: Wild-- en vleesgerechten die een belangrijke rode wijn vereisen
Dal Maso
Rode wijn ,100 % Tai rosso
Intens, fruitig aroma met hints van wilde bessen en een aangename kruidigheid. Volle, harmonieuze, aanhoudende en volle smaak.
Gastronomie: uitgebreide voorgerechten, rood vlees, wild in het algemeen.
Enkele Vicentina-gerechten:
gegrilde salami, truffeltagliatelle, bonensoep, stoofpot
magnum
Dal Maso
Rode wijn, 100 % Merlot, 3 Bicchieri
Rassenaroma van bosbessen en bloemen, met een aangename vanilletoon.
Zachte en fluweelzachte smaak, met een rijkdom aan zoete en elegante tannines
Gastronomie: Wild en diverse rood vleesgerechten
Vicentijnse gerechten: Bigoli met eendsaus, haassoep, eend met kastanjes, gebakken houtsnippen
Dal Maso
Rode wijn, 100 % Tai rosso, 3 L kistje

Breed, elegant boeket met tonen van klein rood fruit. Volle, harmonieuze en aanhoudende smaak
Gastronomie: rood vlees, wild en wild in het algemeen,
Dal Maso
Rode wijn , Merlot, Tai Rosso, Cabernet Sauvignon houten kisje
Intens robijnrood, elegant, complex en met een geweldige body die zich goed aanpast aan een lange rijping op fles.
Gastronomie: Wild-, wild- en vleesgerechten die een belangrijke rode wijn nodig hebben.
Dal Maso
Witte wijn, 100% Garganega
Fruitig boeket, met fijne aromatische tonen en witte bloemen. Evenwichtige, droge en subtiel bittere smaak
Gastronomie: Voorgerechten, lichte voorgerechten en vis
Met enkele Vicentijnse gerechten ...Tomaten gevuld met paneermeel, spaghetti met tandbaars saus
ACTIE 6 = -10%
Dal Maso
Witte wijn, 100 % Garganega
Fruitig aroma, met duidelijke hints van fruit en bloemen. Evenwichtige, volle en volle smaak
Gastronomie: voorgerechten, uitstekend bij vis
Met enkele Vicentijnse gerechten ...Witte risotto met erwten, risotto met brandnetel en bruscandoli, slakravioli, asperges uit Bassano
Dal Maso
Witte wijn, 100 % Garganega
Bloemige geur en elegante minerale tonen. Evenwichtige, volle en volle smaak
Gastronomie: Voorgerechten en diverse voorgerechten, uitstekend bij vis, aangenaam zelfs bij wit vlees
Dal Maso
Rose wijn, 100 % Tai rosso
Fruitig aroma met hints van bramen, frambozen en kersen. Harmonische, medium-body en evenwichtige smaak.
Maaltijdwijn, uitstekend bij hartige voorgerechten en wit vlees.
Enkele Vicentina-gerechten: levergnocchi in kippenbouillon, kabeljauw alla vicentina, pasta met truffel

Dal Maso
Schuimwijn, 100 % Durella
Fris fruitig parfum. Vol van smaak, harmonisch, redelijk sprankelend
Typische wijn als aperitief, voor- en hoofdgerechten in het algemeen. Schaaldieren
Dal Maso
Schuimwijn
100 % Durella
metodo Classico
Dal Maso
Dessert wijn, Garganega
Intens aroma, met hints van exotisch fruit, honing en meidoorn
Harmonische, evenwichtige, warme en aanhoudende smaak
Gastronomie: Koekjes in het algemeen, belegen en zachte of blauwe kazen. Uitstekend als
aperitief in combinatie met ganzenlever; Uitstekende meditatiewijn
Met enkele Vicentijnse gerechten: walnotencake, abrikozenstrudel, koekjes met gedroogd fruit, Vezzena-kaas
DAL1211 - Vin Santo di Gambellara Classico DOCG 0,375L1
Dal Maso
Dessert wijn Garganega
Donkere amber kleur. Geur van pure chocolade, vijgen en gedroogde pruimen, klein gekonfijt zwart fruit met een balsamico en licht rokerige achtergrond. Dichte en rijke smaak, erg zoet en fluweelzacht, met duidelijke hints van mediterrane struikgewas.
Gastronomie: Typische meditatiewijn met goede chocolade.
Probeer het ook eens met droge koekjes en heel oude kazen.
Copyright Creazione 2016 - 2023

Terug naar de inhoud